NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Hotovo, zabaleno, letíme do Vietnamu

V minulém článku jsme si trochu úsměvně přiblížili způsoby cestování a teď mám pro vás vyprávění z naší první cesty do Asie. V tu...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Oblíbené trhané kuřecí v mexické omáčce a VEG VERZE s hlívou ústřičnou

Mexická klasika. Tortilly plněné rozmanitými druhy dobrot, rajčaty, bylinkami, guacamole a nejrůznějšími omáčkami. Když tak o tom píšu, sbíhají se mi sliny a už...

Hovězí po burgundsku s bramborovo petrželovým pyré

Hovězí po burgundsku, Beef Bourguignon nebo hovězí s burgundskou omáčkou. Klasický francouzský “guláš” s křehkým hovězím masem, vynikající silnou vinnou omáčku a omamnou vůní...