NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Udang asam manis: Indonéské krevety ve sladkokyselé omáčce a VEG VERZE s lilkem

V cestovatelských článcích o indonéské kuchyni jste se mohli dočíst nejrůznější zajímavosti, tradičnosti i podivnosti, se kterými se na indonéských ulicích běžně setkáte. Povídali...

Minipizzy z křehkého těsta inspirované Itálií

Léto je moje nejoblíbenější roční období. Tolik barev a chutí. Letní saláty plné čerstvých rajčátek, zeleniny a voňavých bylinek ze zahrádky. Posedávání na terase...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Indonéská kuchyně: Tohle musíte ochutnat!

Indonéská kuchyně je rozmanitá jako Indonésie sama. Na každém ostrově a někdy dokonce v každém městě se připravují variace na tradiční jídla a místní...