NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Francouzské toasty s karamelizovanými jablky a skořicí

Když dozrávají první podzimní jablíčka. Když se stromy začínají barvit nádhernými odstíny červené, oranžové a žluté. Když všude kolem voní poslední sluneční paprsky, příroda...

Nejjemnější dýňová polévka s kokosovým mlékem a kari pastou

Když se v kuchyni přestanou objevovat čerstvá rajčátka a začínají dozrávat jablka... Nastává čas podzimu a ta pravá chvíle na pořádnou, barevnou a hřejivou...

Domácí baklava s vlašskými ořechy + filo těsto krok za krokem

Minulý podzim jsme na chatě měli takovou nadílku vlašských ořechů, že je zpracovávám až doteď. A jedním z receptů, do kterého se skvěle hodí,...

Cizrnový hummus s rajčaty a bazalkou + tipy na další varianty

Taky už vám za zima tak trochu leze na nervy a nemůžete se dočkat sluncem provoněných letních dnů? Já se třesu od chvíle co...