NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Francouzské toasty s karamelizovanými jablky a skořicí

Když dozrávají první podzimní jablíčka. Když se stromy začínají barvit nádhernými odstíny červené, oranžové a žluté. Když všude kolem voní poslední sluneční paprsky, příroda...

Hustá fazolová polévka s rajčaty a vůní Itálie

Babí léto. Čas posledních letních rajčátek a cuket. Čas kdy pořád sedíme do noci venku, ale už jsme zachumlaní v dece. Zkrátka čas, kdy...

Thajská superpolévka Tom Kha Gai ve třech variantách

Polévková sezóna pokračuje a dnes opět zabrousíme do teplých krajin. Tentokrát to bude Thajsko. Thajská kuchyně patří k mým nejoblíbenějším a nádech inspirace z...

Domácí majonéza krok za krokem a tipy na další variace

Denně kolem ní chodíme v obchodě a často ji máme v lednici. Rádi ji přidáváme do sandwichů, dipů i salátů. Její původ je ve...