NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Hovězí po burgundsku s bramborovo petrželovým pyré

Hovězí po burgundsku, Beef Bourguignon nebo hovězí s burgundskou omáčkou. Klasický francouzský “guláš” s křehkým hovězím masem, vynikající silnou vinnou omáčku a omamnou vůní...

Mexický fazolový salát s avokádem a kukuřicí

Léto je v plném proudu a tak je čas na další pořádně vychlazený recept. Lehký salátek se spoustou čerstvé zeleniny, která doslova hýří barvami....

Dýňové muffiny se skořicí a marcipánem

Vůně vánočního cukroví, svařeného vína, skořice a pomerančové kůry. Praskající oheň a poletující sníh, horký čaj a malá světýlka. To je pro mě ta...

20 věcí, které byste měli vědět, než se vydáte do Indonésie

Indonésie to jsou hory, moře, rýžová pole, nekonečně dlouhé cesty a hlavně lidé s těmi nejširšími úsměvy, které jsme kdy na cestách viděli. Je to země plná protikladů,...