NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Francouzské toasty s karamelizovanými jablky a skořicí

Když dozrávají první podzimní jablíčka. Když se stromy začínají barvit nádhernými odstíny červené, oranžové a žluté. Když všude kolem voní poslední sluneční paprsky, příroda...

Banánovo ovesné lívance s domácím keshu „jogurtem“

Milí, vítám vás u prvního receptu po dlooouhé odmlce, která na tomto blogu panovala v podstatě od roku 2019. Proč tomu tak bylo a...

Za svým snem

Pět měsíců v Indonésii už bude brzo za námi a kromě hromady zážitků si sebou domů povezeme také šílenou chuť na normální jídlo. Všelijaké,...

Indonéská kuchyně: 15 faktů a zajímavostí

Poznávání místní kuchyně patří na cestách k mým největším zálibám. Jídlo pro mě nikdy neznamenalo jen “palivo”. Běžet o polední pauze do kuchyňky a...