NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Domácí teriyaki omáčka s trhaným kuřecím a VEG VERZE s hlívou ústřičnou

Jednoduchý japonský recept pro všechny milovníky exotických chutí a asijské kuchyně. V kombinaci s masem nebo houbami chutná skvěle a doplněná o rýži a...

Indonéská kuchyně: 15 faktů a zajímavostí

Poznávání místní kuchyně patří na cestách k mým největším zálibám. Jídlo pro mě nikdy neznamenalo jen “palivo”. Běžet o polední pauze do kuchyňky a...

Hustá kukuřičná polévka s křupavou slaninkou nebo hlívou ústřičnou

Chladné podzimní počasí přímo svádí k tomu se pořádně zahřát. Nejlépe u krbu a s pořádným talířem vydatné horké polévky. Polévky jsou jedním z...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...