NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Jak jsme se vydali do Indonésie

Když jsme minulý rok byli na Srí Lance, zrodil se nám v hlavě plán, že bychom si chtěli vyzkoušet život v cizině. Někde trochu...

Pečené bylinkové brambůrky

Kdo by neměl rád brambory, dají se upravit na spoustu způsobů a každý z nich má něco do sebe. Já osobně jsem milovníkem brambor...

Thajská superpolévka Tom Kha Gai ve třech variantách

Polévková sezóna pokračuje a dnes opět zabrousíme do teplých krajin. Tentokrát to bude Thajsko. Thajská kuchyně patří k mým nejoblíbenějším a nádech inspirace z...

Banánovo ovesné lívance s domácím keshu „jogurtem“

Milí, vítám vás u prvního receptu po dlooouhé odmlce, která na tomto blogu panovala v podstatě od roku 2019. Proč tomu tak bylo a...