NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Balkánské rizoto aneb džuveč s bylinkovým olejem

Takové krásné nedělní ráno, kdy slunce svítí, tráva voní a ptáci zpívají, bylo právě v ten den, kdy bych nejraději sbalila batoh a vyrazila...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Thajská klasika jménem Pad Thai ve třech verzích

Pad Thai, nebo také Phat Tai. Thajské "národní jídlo" a klasika, kterou mnozí z vás jistě dobře znají. Je to jedno z nejslavnějších jídel,...

Doprava v Indonésii: 29 tipů pro bezpečné cestování na skútru

K dopravě v Asii neodmyslitelně patří skútry a motorky. A i přes místní “chaos” má doprava určitá “pravidla”, nejsou sice psaná ani daná, ale...