NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Z Jakarty až na Sumbawu, naše cesta v obrazech

Tak už jsme zase doma. Když jsme před necelým rokem vyslovili plán, že jedeme na pět měsíců do Indonésie, názory rodiny a kamarádů byly…...

Rendang sapi: Slavnostní indonéské hovězí kari s kokosem

Dnes opět zabrousíme do indonéské kuchyně a bude to Rendang Sapi neboli slavnostní hovězí kari. Indonéský Rendang se stylem přípravy trochu podobá tradičnímu českému guláši...

Nejjemnější avokádové guacamole

A jo tady. Po (alespoň pro mě) dlooooooouhé zimní sezóně konečně přichází jaro. Spousta lidí kolem mě říká, že zimu miluje. Že léto nemusí,...