NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Rendang sapi: Slavnostní indonéské hovězí kari s kokosem

Dnes opět zabrousíme do indonéské kuchyně a bude to Rendang Sapi neboli slavnostní hovězí kari. Indonéský Rendang se stylem přípravy trochu podobá tradičnímu českému guláši...

Balkánské rizoto aneb džuveč s bylinkovým olejem

Takové krásné nedělní ráno, kdy slunce svítí, tráva voní a ptáci zpívají, bylo právě v ten den, kdy bych nejraději sbalila batoh a vyrazila...

Oblíbené trhané kuřecí v mexické omáčce a VEG VERZE s hlívou ústřičnou

Mexická klasika. Tortilly plněné rozmanitými druhy dobrot, rajčaty, bylinkami, guacamole a nejrůznějšími omáčkami. Když tak o tom píšu, sbíhají se mi sliny a už...

Francouzské toasty s karamelizovanými jablky a skořicí

Když dozrávají první podzimní jablíčka. Když se stromy začínají barvit nádhernými odstíny červené, oranžové a žluté. Když všude kolem voní poslední sluneční paprsky, příroda...