NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Balkánské rizoto aneb džuveč s bylinkovým olejem

Takové krásné nedělní ráno, kdy slunce svítí, tráva voní a ptáci zpívají, bylo právě v ten den, kdy bych nejraději sbalila batoh a vyrazila...

Udang asam manis: Indonéské krevety ve sladkokyselé omáčce a VEG VERZE s lilkem

V cestovatelských článcích o indonéské kuchyni jste se mohli dočíst nejrůznější zajímavosti, tradičnosti i podivnosti, se kterými se na indonéských ulicích běžně setkáte. Povídali...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Za svým snem

Pět měsíců v Indonésii už bude brzo za námi a kromě hromady zážitků si sebou domů povezeme také šílenou chuť na normální jídlo. Všelijaké,...