NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Domácí čokoládové pralinky aneb truffles ve třech verzích

Vánoce nám klepou na dveře a čas přípravy dobrot je tady. Z kuchyní mnohých z vás se line vůně perníčků i vanilkových rohlíčků a...

Krémová batátová polévka s červenou čočkou a kari pastou

,,Jaké je tvé nejoblíbenější jídlo?“ Zeptá se čas od času babička nebo děda a já nedokážu nikdy odpovědět. Když jsem byla malá, bez rozmyslu...

Udang asam manis: Indonéské krevety ve sladkokyselé omáčce a VEG VERZE s lilkem

V cestovatelských článcích o indonéské kuchyni jste se mohli dočíst nejrůznější zajímavosti, tradičnosti i podivnosti, se kterými se na indonéských ulicích běžně setkáte. Povídali...

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...