NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Z Jakarty až na Sumbawu, naše cesta v obrazech

Tak už jsme zase doma. Když jsme před necelým rokem vyslovili plán, že jedeme na pět měsíců do Indonésie, názory rodiny a kamarádů byly…...

Rendang sapi: Slavnostní indonéské hovězí kari s kokosem

Dnes opět zabrousíme do indonéské kuchyně a bude to Rendang Sapi neboli slavnostní hovězí kari. Indonéský Rendang se stylem přípravy trochu podobá tradičnímu českému guláši...

Udang asam manis: Indonéské krevety ve sladkokyselé omáčce a VEG VERZE s lilkem

V cestovatelských článcích o indonéské kuchyni jste se mohli dočíst nejrůznější zajímavosti, tradičnosti i podivnosti, se kterými se na indonéských ulicích běžně setkáte. Povídali...

Banánovo ovesné lívance s domácím keshu „jogurtem“

Milí, vítám vás u prvního receptu po dlooouhé odmlce, která na tomto blogu panovala v podstatě od roku 2019. Proč tomu tak bylo a...