NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Jarní špenátová polévka s hráškem a kokosovým mlékem

A je to tady! Třikrát hurá, třikrát sláva. Sluníčko, teplo, jaro je tu. Všechno se probouzí ze zimního spánku a vládne veselá nálada. Nevím jak...

Jak jsme se vydali do Indonésie

Když jsme minulý rok byli na Srí Lance, zrodil se nám v hlavě plán, že bychom si chtěli vyzkoušet život v cizině. Někde trochu...

Domácí majonéza krok za krokem a tipy na další variace

Denně kolem ní chodíme v obchodě a často ji máme v lednici. Rádi ji přidáváme do sandwichů, dipů i salátů. Její původ je ve...

Indonéská kuchyně: Kde se najíst a jak se domluvit + slovník

Jednou z nejdůležitějších cestovatelských otázek je ,,Kde se najíst a jak se domluvit.“ Angličtina totiž světu nevládne tak úplně všude a proto jsem pro...