NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Hovězí po burgundsku s bramborovo petrželovým pyré

Hovězí po burgundsku, Beef Bourguignon nebo hovězí s burgundskou omáčkou. Klasický francouzský “guláš” s křehkým hovězím masem, vynikající silnou vinnou omáčku a omamnou vůní...

Domácí čokoládové pralinky aneb truffles ve třech verzích

Vánoce nám klepou na dveře a čas přípravy dobrot je tady. Z kuchyní mnohých z vás se line vůně perníčků i vanilkových rohlíčků a...

Dokonalý tříbarevný dýňový cheesecake s čokoládou + osvědčené tipy

Cheesecake. Oblíbený dortík, kterým se to v poslední době jenom hemží. Že vám nechutnal? Možná jste měli jenom nepovedený kousek, protože povedený... to je...

Thajská klasika jménem Pad Thai ve třech verzích

Pad Thai, nebo také Phat Tai. Thajské "národní jídlo" a klasika, kterou mnozí z vás jistě dobře znají. Je to jedno z nejslavnějších jídel,...