NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Polévka z červené řepy s pečenou indickou cizrnou

V hlavní roli krásná červená řepa, která má výraznou chuť, spoustu živin a hlavně krásnou barvu, která na talíři vytváří umělecké dílo. Řepa je...

Indonéská kuchyně: Kde se najíst a jak se domluvit + slovník

Jednou z nejdůležitějších cestovatelských otázek je ,,Kde se najíst a jak se domluvit.“ Angličtina totiž světu nevládne tak úplně všude a proto jsem pro...

Domácí baklava s vlašskými ořechy + filo těsto krok za krokem

Minulý podzim jsme na chatě měli takovou nadílku vlašských ořechů, že je zpracovávám až doteď. A jedním z receptů, do kterého se skvěle hodí,...

(Bezlepkové) těstoviny s raw avokádovým pestem

Vyzkoušejte vynikající těstoviny s krémovou omáčkou z lahodného avokáda. Hotové jsou raz dva a proto se skvěle hodí jako rychlý oběd nebo lehká letní...