NENALEZENO

tato stránka neexistuje

A CO TŘEBA TOHLE?

Balkánské rizoto aneb džuveč s bylinkovým olejem

Takové krásné nedělní ráno, kdy slunce svítí, tráva voní a ptáci zpívají, bylo právě v ten den, kdy bych nejraději sbalila batoh a vyrazila...

Domácí majonéza krok za krokem a tipy na další variace

Denně kolem ní chodíme v obchodě a často ji máme v lednici. Rádi ji přidáváme do sandwichů, dipů i salátů. Její původ je ve...

Dovolená vs dovolená aneb Asie s cestovkou? Netřeba!

Když se rozhodnete podívat do světa, máte 2 možnosti. Být "dobrodruhem", který poznává, objevuje a ochutnává. Nebo "turistou", který dává přednost odpočinku a památkám. A...

Thajská klasika jménem Pad Thai ve třech verzích

Pad Thai, nebo také Phat Tai. Thajské "národní jídlo" a klasika, kterou mnozí z vás jistě dobře znají. Je to jedno z nejslavnějších jídel,...